Hrvatska pjevačica iz Londona ima novu pjesmu: “Mogu biti dovoljno zločesta”

TOČNO je godina dana otkako se Tiani, koja živi i radi na relaciji London-Zagreb-Rovinj, predstavila svijetu kao glazbenica. Reakcije u godini iza nje su uistinu iznimne, kako od publike tako od struke i medija, a ciklus od godinu dana Tiani zaokružuje svojim četvrtim singlom, pjesmom “Bad Enough For You”, koji upravo predstavlja.

Nakon debi singla ”All Of Me”, koji je predstavila prije godinu dana Hrvatskoj i svijetu, nizale su se iznimne reakcije glazbenih kritičara, kako domaćih tako i stranih. Nakon toga slijedila je pjesma ”Wonder” koja je premijeru u svijetu doživjela putem Spotify i SoundCloud kanala, a koja je u svega nekoliko dana samo na SoundCloudu preslušana skoro 20.000 puta. Treći singl naziva ”Surrender” predstavljen je na malo drugačiji način nego što je uobičajeno, izložbom velikih i digitalno obrađenih fotografija, zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata, koji su se koristili u snimanju videospota za samu pjesmu.

Kroz stihove uz koje nas uvodi u svoj tajanstveni i senzualni svijet, Tiani najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama, što pjesma “Bad Enough For You” posebno naglašava. Dok se u prethodne tri pjesme Tiani propitkuje i predaje, zadnjom pjesmom, koja čini zatvoreni krug, konstatira: mogu biti tvoja fantazija, mogu biti dovoljno ”zločesta”.

Tiani sve pjesme piše sama, od glazbe do teksta, te također kreativno sudjeluje u stvaranju videospotova za svoje pjesme. Iako su joj za sada sve pjesme na engleskom jeziku, uskoro najavljuje i suradnju s jednom glazbenicom iz Hrvatske.

error
Izvor :

index

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  SUBOTA JE REZERVIRANA ZA KVALITETNU DOZU FUNK GLAZBE