IZNOSI OD KOJIH ĆE VAM SE ZAVRTJETI U GLAVI: Evo koliko domaće zvijezde zarađuju na vjenčanjima

Vjenčanje bez glazbe ne bi bilo vjenčanje, pa mnogi mladenci sve češće pozivaju na svoje slavlje i poznate domaće i regionalne glazbenike, za što je svakako potrebno izdvojiti malo više nego u slučaju standardnog svatovskog benda. Prema pisanju Večernjeg lista, cijene njihovih nastupa u posljednjih su se nekoliko godina gotovo udvostručile.

Maja Šuput, koja je već stekla status “svatovske pjevačice”, s bendom neće vam doći na vjenčanje ako ne izdvojite vrtoglavih 8000 eura te predvodi listu najskupljih pjevačica.

Odmah negdje iza nje nalazi se Jole koji traži između 6 i 8 tisuća eura po nastupu na vjenčanju, no za taj novac možete dobiti i po osam sati njegove zabave.

Jelena Rozga nastupa za 6000 eura, Neda Ukraden i Mladen Grdović traže 5000 eura.

Popularna Nives Celzijus, nastupa za 3500 eura, Ivana Kovač za 3000 eura, a “princ dijaspore” Josip Ivančić traži od 3500 do 4000 eura.

Sve je traženija i osječka grupa Vigor predvođena karizmatičnim Marijem Rothom koja nastupa za 4000 eura, 2000 eura više nego godinu dana ranije. Grupa Pirati također je sve popularnija, a koštat će vas 2000 eura.

Iako nastupa po privatnim zabavama, Severina nastupa i na svadbama, ali isključivo po Crnoj Gori i Srbiji. Cijenu, kako doznaje Večernji list, dogovara individualno.

Zanimljiva je informacija da se cijena nastupa za sve glazbenike udvostručuje ako nastupaju na romskoj svadbi. Razlog tome je što tada moraju biti na raspolaganju 24 sata, od podne do podne.

Čak i neke pop zvijezde poput Jacquesa Houdeka, Nine Badrić, Josipe Lisac i Marka Škugora, znaju nastupati na vjenčanjima. Međutim, nastupaju isključivo kod matičara ili u crkvi, a za 2-3 pjesme znaju uzeti i do 1000 eura.

Od regionalnih zvijezda, najskuplje će vas doći nastup Lepe Brene, budući da traži čak 30 tisuća eura.

error
Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  'NEZGODA' O KOJOJ BRUJI ČITAVO PRIGORJE Supruga se onesvijestila kad je zatekla muža u ljubavnom klinču sa svojim kumom, oni se zatim zaglavili