(FOTO/VIDEO) SEKSI SEVERINA NADMAŠILA SAMU SEBE! Novi album raspametio njezine obožavatelje

Severinin album ‘Halo’, koji već duže vrijeme slovi na najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja, od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje glazbe. Kako je i najavljeno, u drugoj polovici veljače, svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv  ‘Halo’, danas točno u podne je premijerno objavljen i spot. Među njima se nalaze singlovi: ”Oću s tobom živit”, ”Popila”, ”Halo”, ”Bijela vrana”, ”Fatamorgana”, ”Daleko ti kuća”, ”Kuma”, ”Loša”, ”Kafana”, ”Otrove”, ”Imaš pravo”, ”Tutorial”, ”Magija” itd.

Pjesmu ‘Halo’ potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova ‘Magija’, ‘Tutorial’ i ‘Otrove’ čiji ukupan broj pregleda na YouTube-u iznosi čak 126 milijuna, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić.

 

”Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i suradnicima, koji su mi pomogli da napravimo ‘Halo’: Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis” rekla je Severina

Pjevačica tvrdi da je imala sreću što je mogla birati pjesme najeminentnijih autora s ovih prostora, poput Tončija i Vjekoslave Huljić itd.Album možete poslušati OVDJE.

error
Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  'U OVAKVIM HALJINAMA UVIJEK MI PADNE I POKOJA BRAČNA PONUDA' I kad mnogi pomisle da ne može izazovnije, Nives ih opet uspije iznenaditi