LIDIJA BAČIĆ VEĆ ‘OSVOJILA’ DORU: Crni grudnjak i kožne plesačice bit će glavna atrakcija

“Dora”, koja se nakon osam godina spektakularno vratila u Opatiju, u subotu se vraća na velika vrata maestralnom akcijom Gorske službe spašavanja.

Naime, uz pomoć pripadnika spasilačkog tima, a nakon uvodnog nastupa bubnjara iz Sudar Percussiona, “Dora” se otvara tako što će Franka Batelić biti podignuta iz gledališta sve do samog krova dvorane. Naša lanjska predstavnica sa svojom ljuljačkom koja je pričvršćena na kabele potom će sletjeti na binu gdje će otpjevati tri svoje pjesme, praćena atraktivnim plesačima, piše Jutarnji.hr.

I ostali su se sudionici “Dore” stvarno potrudili i oko skladbi i oko scenskih nastupa. Što se tiče skladbi, više-manje sve su moderne, stilski raznolike (zbog čega, vjerujemo, ni najgori kritičari ovu “Doru” neće proglasiti dosadnom), a ovogodišnji izbor za pjesmu Eurovizije iznjedrit će i dosta hitova.

U tom smislu svakako valja izdvojiti Juru Brkljaču koji večeras nastupa sa skladbom Miroslava Rusa “Ne postojim kad nisi tu”. Prisutni glazbenici ovu su pjesmu ocijenili pravom “oliverovskom”, dajući Juri i njegovim suradnicima (uz Rusa, mladom pjevaču veliku podršku pruža i Tony Cetinski) veliki kompliment.Hit ima i Domenica Žuvela koja pjeva Huljićevu skladbu “Indigo”, a koja je apsolutna ljubimica tinejdžerica koje su u redovima stajale čekajući Domenicin autogram.

A najveći hit sama po sebi je i Lidija Bačić, za koju su nas sinoć redari tijekom probe u opatijskoj dvorani “Marino Cvetković”, u kojoj se održava “Dora”, u više navrata pitali kada dolazi i koja po redu pjeva. Lidija nastupa sa zanimljivom pjesmom Denisa Dumančića i Borisa Đurđevića “Tek je počelo”, a premda je dio njenog scenskog nastupa i vatromet, pravi delirij je i bez vatrometa nastao među redarima kada je stasita Dalmatinka na scenu kročila u crnom grudnjaku i crnim gaćicama prekrivenima samo prozirnim tilom.

Vidi i ovo  Lepa Brena ljetuje na Hvaru i to u badiću za koji ne bi imale hrabrosti njene duplo mlađe kolegice!

Roko Blažević, uzdanica Jacquesa Houdeka, na scenu izlazi sav u bijelom, poput anđela, i pjeva “The Dream”, dok su mu na leđima dva ogromna krila. Jesu li teška?

Luka Nižetić uvjerljiv je u pjesmi “Brutalero” koju izvodi u kričavoj žutoj odjevnoj kombinaciji, na izmišljenom jeziku i s melodijom koja naprosto zove na ples.

Na sinoćnjoj internoj novinarskoj kladionici pobijedila je Lorena Bućan. Ta 16-godišnja Dalmatinka nastupa s pjesmom “Tower of Babylon” bračnog para Huljić, scenična je, energična, a mnoge je na generalnoj probi podsjetila na moderniju verziju Ruslane, pobjednice Eurosonga, prenosi jutarnji.

error
Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj