Evo kako Maja Šuput izgleda nakon što je pjevala na svadbi do 5 ujutro!

“I nakon tisuću vjenčanja koje sam otpjevala, uvijek kao da mi je prvo ❤️”, napisala je Maja Šuput pored fotografije s vjenčanja na kojem je nastupala, a na kojoj iz sveg srca pjeva usred plesnog podija i okružena uzvanicima. Uvijek nas gane kada vidimo koliko se da u svoje nastupe te se ne libi spustiti među publiku kako bi potpirila atmosferu i bila još bliže svojim obožavateljima.


Svadba u Zadru stvarno je bila ‘žestoka’ kada govorimo o atmosferi, čemu svjedoči ne samo prethodna fotografija nego i niz Instagram Storyja koje je pjevačica podijelila na svom profilu. I muškarci i žene su toliko skakali i pjevali, a i Maja među njima, da je to bila prava ludnica, a posebno je značajan jedan od statusa “zalijepljen” preko Storyja koji kaže: ‘Vani je dan, ali koga briga’, što je samo dokaz da, kada Maja zagrije atmosferu, nitko ne želi ići kući.

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram

No, Story koji nas je baš oduševio onaj je na kojem Maja ide doma sa svadbe, objavljen je u 5.54 ujutro, a pjevačica izgleda spektakularno iako nije spavala cijelu noć i još je k tome dobro partijala.

SašaAutor:Iva Hanzen
3473Evo kako Maja Šuput izgleda nakon što je pjevala na svadbi do 5 ujutro!
error
Izvor :

dnevno

Komentari

Komentiraj

Vidi i ovo  MAJA ŠUPUT SKAKALA BEZ GRUDNJAKA, A PLATILA FRIZURA: Ovako to izgleda kad imaš dva slavlja u jednoj noći