Tajne službe sjebale Mamića? ŠPIJUNSKI RAT OKO MAMIĆA! Za koju tajnu službu radi Bog, koji je dostavio prepisku u njegov sandučić?

Zdravko Mamić održao je još jednu konferenciju za novinare, dva dana prije donošenja presude u suđenju u kojem je bio glavna meta Državnog odvjetništva.

Na ovom susretu s novinarima, ali i članovima Skupštine Dinama, Mamić je isto imao glavnu metu, bivšeg državnog odvjetnika Dinka Cvitana. I napao ga preslikama „Prepiske” sa sucima u Osijeku, a iz tih „Presilka” se da iščitati Cvitanovo navodno pošto-poto inzistiranje na kažnjavanju Mamića. Veli Mamić, “Ovo je veće od Watergata”!

Oružje koje je Zdravko aktivirao je veoma opasno. Poput bumeranga. Sam kaže da mu je tu ”prepisku” netko dostavio u poštanski sandučić, „čak i Bog”. Dokaže li se da su Mamićevi „dokumenti” iz sandučića falsifikat eto još jedne tužbe, nezgodne i teške.

Jedno je ovdje posve razvidno. U borbu oko optuživanja i spašavanja Zdravka Mamića uključile su se i službe, netko ih voli zvati tajnima, netko sigurnosnima, no očito svaka ima svog favorita.

Dijele se dokumenti, prate poruke, prisluškuju se, skidaju se i nabavljaju inkriminirane poruke, rat je žestok, do istrebljenja. Za koju službu radi bog koji je donio pošiljku s “Cvitanovim porukama” u Mamićev sandučić?

Zaključimo, Mamić ne mora biti u krivu, možda su poruke i autentične, možda i nisu. Ali, to su ozbiljne stvari i netko bi to morao provjeriti. A onaj koji je lagao za to odgovarati.

Uglavnom, još nešto je jako zanimljivo. Primjećuje se medijski bojkot Mamićevih izlaganja, kolikogod se najavljivali spektakli prigodom njegovih izlaganja zanimanja je sve manje. Tržište radi svoje, kad je nečega previše pada mu cijena.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments