Teška prometna nesreća kod Ilice: Dva automobila uništena, otac vozača nokautirao drugog vozača

SINOĆ nešto poslije 20.30 sati u Zagrebu je došlo do sudara dvaju osobnih vozila. Prema iskazima svjedoka, vozač Renaulta dolazeći iz Selske ulice oduzeo je prednost Fiatu, koji je iz Ilice skretao u Selsku za vrijeme dopunske strelice te se od siline udara odbio, oborio semafor, prometni znak, razvalio zid i ogradu te se okrećući zaustavio uz sam rub pločnika.

Srećom, na pločniku tada nije bilo prolaznika. Vozač Fiata prošao je bez ozljeda, a vozača i suvozača Renaulta odvela je Hitna pomoć. Potonji je zadobio otvoreni prijelom podlaktične kosti, dok je vozač prošao bez većih ozljeda.

Otac vozača Renaulta fizički se obračunao s drugim vozačem

Dok je Hitna pomoć odvodila ozlijeđene, na mjesto prometne nesreće došao je, kako neslužbeno doznajemo, otac vozača Renaulta te se fizički obračunao s drugim vozačem kojeg je, očito, smatrao krivcem za ovaj događaj. Nokautirao ga je šamarom, a veći incident spriječili su policijski djelatnici.

Ipak, policijsko postupanje prema ocu vozača Renaulta nije zabilježeno, već je isti nakon incidenta nastavio sakupljati stvari koje su, od siline sudara i brojnih okretanja automobila, poispadale kroz razbijene prozore.

Napadnutog vozača do daljnjega je osiguravala policija.

Sve tramvajske linije prema Črnomercu (2, 6, 11) obustavljene su do daljnjega.

Izvor :

Index.hr

Komentari

comments