Tko u ovoj državi koga jaši? Danas se zgodno sjetiti fotke razdraganog ministra Marića; evo ga na leđima poduzetnika Jollyja

Mediji su se danas raspisali o gospodinu Josipu Stojanoviću Jollyju, šibenskom poduzetniku koji je zgodno isprepleten s HDZ-ovim ministrima. U medije je dospio nakon što je otkriveno da je u dvorištu ministrice Gabrijele Žalac parkiran Mercedes u vlasništvu njegove tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car.

Ministrica tvrdi kako su taj automobil unajmili njeni roditelji, a kad su ju novinari pitali o gospodinu Stojanoviću, rekla je kako ga “poznaje i da će ga poznavati cijeli život”. U međuvremenu je, inače, otkriveno i kako je njegova tvrtka pobijedila na natječaju ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, na čijem je čelu upravo ministrica Žalac.

ČUVENA SLIKA MARIĆA I STOJANOVIĆA IZ MOSKVE

A ministrica Žalac nije jedina koja je dobra s ovim šibenskim poduzetnikom. O prijateljstvu s njim danas je pričao i ministar financija Zdravko Marić koji kaže kako Stojanovića dobro poznaje, da su bili prijatelji prije njegove dužnosti u Vladi, a bit će i nakon toga. O tome koliko su dobri prijatelji vjerojatno govori i to što su zajedno u Moskvi pratili Svjetsko nogometno prvenstvo.

Novinar N1 televizije Elvir Mešanović maloprije je na Twitteru podsjetio i na čuvenu fotografiju na kojoj ministar Marić sjedi Stojanoviću na ramenima i veseli navija za hrvatske nogometaše.


Izvor :

telegram

Komentari

comments