‘Todorić’ Jurkotiću predložio susret u Londonu: ‘Ja ću imati šešir, bijeli baloner i aktovku, tako ćete me prepoznati’

Poznati komičar Davor Jurkotić, još poznatiji po svojoj emisiji ‘U zdrav mozak’ u kojoj zove poznate ličnosti na telefon i ismijava ih, ovaj put je za svog sugovornika izabrao ‘Ivicu Todorića’

Davor Jurkotić, iz popularne emisije “U zdrav mozak“, telefonom je dobio glavom i bradom Ivicu Todorića, a pričali su punih šest minuta o mnogim temama. Najviše o tome na koji će način g. Todorić razgovarati sa DORH-om te što će pisati u njegovim sljedećim izdanjima bloga.

Tijekom razgovora ispričao mu je priču o tome kako je 90-ih upoznao Slavka Linića te ga kupio za cijeli život, ali i da je krajem 80-ih upoznao današnjeg premijera Andreja Plenkovića, tada malog dječaka, ali da je odmah shvatio da će taj mali dječak jednoga dana biti premijer.

Jurkotić mu je ponudio da se nađu u hotelu u Londonu, no ‘Ivica’ je to odbio i dodao da trenutno piše blog u kojem će sve otkriti.

“Progoni me se, prikazuje kao sotonu, svi su oni znali što se događa i sada kažu da ja nisam”, rekao je.“Svi koji su uhapšeni su banda, a do jučer su šutjeli i gledali kako se meni rade nepravde”, dodao je.

Potom ipak predlaže susret u 19:33 na Liverpool Stationu.

“Ja ću imati šešir, bijeli baloner i aktovku, tako ćete me prepoznati”, govori, kao da nitko ne zna kako izgleda. Potom “Todorić” otkriva da se novi blog zove “Moje iskupljenje”, a u njemu govori o Slavku Liniću i premijeru Andreju Plenkoviću.

“To je jedan prevarant, lopov, obična kazališna lutka. Neću s njime više ni kavu popiti”, rekao je o Plenkoviću.

Komentari

comments