Tolušiću pošto burek?

Hrvatska po Ugovoru s EU do 2022 dobiva povećanje od cca 10% svake godine i ovdje se radi da je povećan i iznos limita za predujam – AVANS koji je 100% EU novac! i prvi je puta isplaćen 2015. u iznosu od 750 milijuna kn i od tada svake godine raste, ali je KLJUČNO da od 2015. do danas UKUPAN iznos IZRAVNIH poticaja je ostao na cca 80% ukupnih prava!

i da je ostatak do 100% moguće nadomjestiti iz HR proračuna, a obzirom da EU komponenta svake godine raste jednako tako HR komponenta koju treba osigurati upravo Melita PADA! i otkako je on ministar NIKADA nije bila MANJA!!!

i to je sva istina jednako kao da je njegova 2017. i 2018. jedna za drugom NAJGORE godine u povijesti naše poljoprivredne proizvodnje što je za poslijedicu imalo najveći UVOZ poljoprivredno prehrambenih proizvoda otkako postoje mjerenja, a samim time imali smo najgoru vanjsko trgovinsku bilancu ikada!Dakle Melita….

Komentari

comments

Vidi još:  DRŽAVA NOVIM ZAKONOM GURA SELO U PROPAST: Jedini smo u EU-u to uredili ovako! ‘Radim sve, od žita do kruha, a sada ću možda zatvoriti’