Tražitelji azila iz samo jednog njemačkog skloništa za izbjeglice počinili 1265 zločina u 9 mjeseci

Na zahtjev njemačka stranke AfD od strane Andre Wendta, ministar unutarnjih poslova Sachsen Roland Woller iz stranke CDU je dao na uvid policijsku evidenciju od siječnja do kraja rujna ove godine

Policija je zabilježila ukupno 1265 zločina kod 642 člana izbjegličkog skloništa u ulici Hamburg u gradu Dresdenu, piše sz-online.de

Sklonište za izbjeglice odavno je zloglasno zbog stalnih zločina, a nasilje nad sigurnosnim osobljem u lipnju je donijelo novi sigurnosni protokol.

Krivična djela uključuju 364 prekršaja dozvola boravka, 299 krađe, 175 pronevjere predmeta niske vrijednosti (kako je policija nazvala), 97 razbojništva i 69 prekršaja zbog droge, 41 vožnje bez karte u javnom prijevozu, 33 agresivnih napada, 20 napada, 13 pljački bandi s oružjem, 12 krađa, četiri pljačke, dva napada na časnike za provedbu zakona, jedno uhićenje jedne osobe zbog ubojstva.

Također je zabilježeno sedam seksualnih zločina, kao maltretiranje i zlostavljanje djece u istom skloništu za azilante.

Wendt je taj broj nazvao zastrašujućima i objavio sljedeće: “Ovdje postaje jasno da među tražiteljima azila postoji mnogo kriminalaca koji zbog toga prijete našoj sigurnosti i nema im mjesta u našem narodu”.

Zahtijeva da se postupci za azilom završe odmah nakon što su počinjeni zločini i da se prekršitelji deportiraju bez suđenja.

Te izbjeglice nisu preko noći postali takvi, i postaje sve jasnije da je preko imigrantskog vala došao i veliki postotak kriminalaca u Njemačku. To je jedan od odgovora zašto je u izbjegličkim kolonama sa istoka 80 do 90 posto muškaraca.

Komentari

comments

Vidi još:  Migranti u Sarajevu brutalno pretukli i opljačkali starca