U DUBROVNIKU ODBILI PLATITI RAČUN OD 50.000 EURA

Šeikov sin je navodno odbio platiti dio računa koji se nije odnosio na njegovo piće
Luksuzna 141-metarska jahta Yas doplovila je prekjučer u luku Gruž iz Tivta. Ubrzo se doznalo da je vlasnik emiratski šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan i da je koristi njegov sin. Nakon uplovljavanja, ekipa s jahte se zaputila u popularni klub Culture Club Revelin, koji je smješten u staroj gradskoj jezgri.

Dubrovački dnevnik doznaje da je jedan od VIP uzvanika s jahte tijekom večeri častio zgodne hostese skupim šampanjcem, a litre alkohola je popilo i prinčevo društvo sve dok nije došao podeblji račun od 50.000 eura. Anonimni svjedok je rekao kako je netko iz svite odbio platiti dio računa za piće hostesa, pa su se u cijelu priču umiješali zaštitari, a potom i policija, koja je privela mlađeg muškarca.

Ipak platio račun

On je, pak, uz pomoć drugih gostiju uspio platiti račun koji je u domaćoj protuvrijednosti prelazio 375.000 kuna. Na policiji je završila i ženska pratnja, a nakon otrježnjenja su “veseli” gosti shvatili da su navedeni iznos naručili i popili.

Policija nije potvrdila ove informacije, kao niti Culture Club Revelin, jer oni imaju poslovnu politiku zaštite privatnosti VIP osoba koje posjećuju Dubrovnik te nude ugodnu atmosferu bez fotografa i fanova.

Inače, šeikov sin je još prije dvije godine bio u Hrvatskoj, a sada je ponovno svratio. Bogatstvo njegove obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Tvrtke njegova oca imaju više od 50.000 zaposlenika, a on je vlasnik i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

86896cookie-checkU DUBROVNIKU ODBILI PLATITI RAČUN OD 50.000 EURA
Izvor :

net

Komentari

comments

Vidi još:  OPREZ! U JADRAN STIŽE IZUZETNO OPASNA RIBA! Bolje da ne sretnete ovo čudovište