U NJEMAČKOJ POSTALO OPASNO KRITIZIRATI MIGRANTE Zastupniku AfD-a drvenim palicama razbili glavu Migranti se osjećaju sve snažnijima i počinju širiti teror.

Zastupnik AfD-a u Bundestagu i predsjednik organizacije ove ekstremno desne stranke u Bremenu, Frank Magnitz, brutalno je napadnut na ulici kasno u ponedjeljak poslijepodne.

Magnitz se vraćao doma nakon što je bio na novogodišnjem prijemu lokalnog lista Weser Kurier kada su ga u blizini bremenskog Geotheplatza iznenada presrela trojica maskiranih muškaraca i nemilosrdno istukla drvenim palicama.

Ozbiljne povrede66-godišnji Magnitz je brzo prevezen u bolnicu, a liječnici su ustanovili da je pretrpio ozbiljne povrede, naročito u području glave. AfD je na svom Facebooku objavio i uznemirujuću fotografiju Magnitza u bolnici na kojoj se vidi duboka rana na njegovoj glavi, te njegovo od udaraca nateklo i krvavo lice.

AfD je u priopćenju oštro osudio ovaj napad, nazivajući ga pokušajem ubojstva koje su počinili migranti. Osudama napada pridružili su se i političari iz drugih stranaka poput Zelenih i SPD-a.


Policija je odmah pokrenula istragu i pozvala sve građane koji su svjedočili napadu da im se jave. Kvalificirali su brutalni napad na Magnitza kao “politički motiviran”. Lokalni mediji pak pišu da je ured AfD-a u Bremenu proteklih mjeseci bio više puta izložen napadima; nepoznati počinitelji su im razbili izlog i na fasadi napisali “Fuck AfD”.
[site_reviews_form id=”jqnyawps” hide=”content,email,name,terms,title”] [site_reviews_summary hide=”if_empty,stars”]

69587cookie-checkU NJEMAČKOJ POSTALO OPASNO KRITIZIRATI MIGRANTE Zastupniku AfD-a drvenim palicama razbili glavu Migranti se osjećaju sve snažnijima i počinju širiti teror.
Izvor :

paraf

Komentari

comments

Vidi još:  Država časti? Dok Hrvati iseljavaju država uređuje 64 stana za migrante