Učiteljice u kostimima francuskih sobarica

A zašto ne bi?

Klasično pitanje kojim me po defaultu neko može razjebati do ludila.

Ovaj puta mi je razjeb lansirao bivši ministar Milanovićeve vlade, izvjesni Veljko Ostojić, poznat kao jedan od terceta Ostojića u vladi Zorana Milanovića.

Stručnjak za prenamjenu zemljišta.

Iz poljoprivrednog u građevinsko.

Taj je đikan lijepo bio član županije istarske, uredno je spavao svaki dan na poslu, kao što i rade po županijama, a jedina mu je prava briga bila što će izist i popit taj dan.

A znamo da besposlen pop i jariće krsti, pa je 1/3 Ostojić, između gableca i marende uspio dosjetiti se kako prenamijeniti nekakvo zemljište u Istri, koje je njegovom prenamjenom promijenilo i cijenu.

Koštalo je milju kuna, a nakon prenamjene ciglih dvadeset i pet miliona kuna.

Posve slučajno, razliku od ciglih dvadeset i četiri miliona ubrala je njegova žena.

Poslije je kenjao i srao, cvilio i plakao da to nije njegovo, nego ženino, a on eto, pojma nema kaj mu žena radi.

Što i i nije loše kada se pogleda kako čovjek izgleda.

Još k tome, babac ima i para.

Slatko!

I tako je lik mislio da smo mi svi poblesavili, da nas je udarila krečana, da se ne sjećamo tog njegovog lopovluka, radi kojega je moro otić iz vlade pa je jadna Milanovićeva vlada pala na samo dva Ostojića.

Polcijota i onoga koji skače ko vjeverica.

A ovaj tip koji se eto sretno oženio za superbogatu ženu, a da to nije znao, uvalio je dupe u nekakvu državnu agenciju, koja spava na skupoj lokaciji u Zagrebu, a koga sam god pitao čime se oni bave, niko mi nije znao reći.

Kada im pogledaš web stranicu, vidiš svu bijedu našega turizma.

Slika Dubrovnika i ispod nadrljan cilj te Agencije za Spavanje Na Jezivo Skupoj Lokaciji:

Upravljat ćemo i koordinirati aktivnosti i sadržaj javnih komunikacija te zagovarati usklađene interese strukovnih udruga u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu u Hrvatskoj.

Pored toga, cilj nam je i oblikovanje stavova i donošenje prijedloga za izradu zakona i drugih propisa od interesa za svoje članove i donošenje prijedloga rješavanja ostale strukovne problematike, kao i vođenje komunikacije s Vladom Republike Hrvatske, resornim i drugim ministarstvima te ostalim institucijama.

Čitam i divim se.

Djetetu, učeniku ili učenici sedmog be razreda osnovne škole, koje je ovo napisalo.

Treba biti iskren i pošten, pa priznati da ima slika i Svetog Donata u Zadru.

Potrudili su se!

Zadnja objava im je iz prve polovice veljače, dakle pred dva mjeseca.

A plaću dobivaju redovito.

Dva mjeseca su gladili luleka, i čekali plaću.

Dakle, taj jednotrećinski Ostojić(ne valja se zavaravati, ni druge dvije trećine nisu puno bolje, naprotiv!) jučer je mrtav ladan u emisiji Otvoreno ispalio, ko da sjedi na WC školjci nakon što se dobrano nakrko graha:

Zašto netko, učiteljica iz Slavonije, ne bi subotom, nedjeljom, vikendom, preko sezone mogla raditi u nekoj hotelskoj kući, a da pritom porezi budu mali.

HTTPS://WWW.INDEX.HR/VIJESTI/CLANAK/BIVSI-MINISTAR-ZASTO-UCITELJICA-IZ-SLAVONIJE-NE-BI-VIKENDOM-RADILA-U-HOTELU/2075899.ASPX

Ivana Horvat, vjeroučiteljica iz Šodolovaca na honorarnom radu po programu Veljka Ostojića

Evo, šef neradnika ima ideju za učiteljice iz Slavonije.

Učiteljice će se obući u kostime francuskih sobarica i radile bi u hotelima. Da bi svima bilo bolje. Da bi se na lokaciji kraj Mimare moglo knjavati na poslu.

Nice!

I niko ga nije poslao u kurac.

I niko ga nije pitao zašto njegova baba ne bi vratila dvadeset i četiri miliona kuna koje su drpili prenamjenom zemljišta!

781640cookie-checkUčiteljice u kostimima francuskih sobarica

Komentari

comments