URUŠAVA SE SAVSKI MOST U ZAGREBU, PROLAZNICA U ŠOKU: ‘Pa još jučer sam hodala po ovom dijelu koji je propao’

Asfalt je propao na južnoj strani mosta, na dijelu gdje je nekad bila pješačka staza, a sada su drvene klupe

Počelo je urušavanje Savskog mosta, napisano je uz prilično alarmantnu fotografiju na kojem poveći dio pješačkog mosta nedostaje.

Osim što na stranici 1postozagrad skreću pozornost na, kako kažu, “lažnu obnovu za predizborne svrhe”, komentari čitatelja su još oštriji.

Asfalt je propao na južnoj strani mosta, na dijelu gdje je nekad bila pješačka staza, a sada su drvene klupe.

‘Viđe koliko kvadrata ima hipodrom’

“Ne razumiješ… Mjenjanje naziva ulica i trgova je krajnji domet naših političara kad se odmaraju od krađe… Most će se zvati Čipkasti most pa te rupe (a bit će ih još) su namjerno rađene”.

“Pa što je jedan most, kao da je to bitno, ima Zagreb još mostova. Nego ju viđe koliko kvadrata ima hipodrom, i toliko blizu centru, uff da se tu napravi brdo apartmana koja bi to lova bila… I na 15 minuta hoda si od Tomislavca… samo trebaš prijeći mos…ups “, samo su neki od komentara. Uz često spominjanje Bandića, njegovih glasača i onih koji nisu glasovali, jedna čitateljica se zgrozila: “Još sam jučer prolazila tim dijelom koji nedostaje”.

86575cookie-checkURUŠAVA SE SAVSKI MOST U ZAGREBU, PROLAZNICA U ŠOKU: ‘Pa još jučer sam hodala po ovom dijelu koji je propao’
Izvor :

net

Komentari

comments

Vidi još:  PLENKOVIĆ SE BOJI BANDIĆA?