Usred Baltičkog mora postoji misteriozna anomalija široka 200 metara! Vlasti šute

Švedski ronioci Peter Lindberg i Dennis Asberg 2011. otkrili su “anomaliju” usred Baltičkog mora, u Botničkom zaljevu (između Švedske i Finske). Riječ je o nepoznatom objektu dimenzija 210 metara, okruglog oblika, s dva ulaza i tri zupčasta dijela. Neki su komentirali da izgleda kao svemirski brod Millenium Falcon iz filmova “Star Wars”.

Neki komentatori smatraju da je riječ o oborenom NLO-u. Drugi pak kažu da je to potopljen bunker iz Drugog svjetskog rata, ili pak ostatak glečera, ili savršeno prirodna geološka formacija. Treći sugeriraju da bi to mogao biti drevni hram star 14.000 godina, koji je izgradila vrlo napredna civilizacija.

Volker Bruchert, izvanredni profesor geologije na Sveučilištu u Stockholmu, rekao je: “Moja hipoteza je da je ova struktura nastala tijekom ledenog doba prije mnogo tisuća godina.


Skupina istraživača poznata kao “Tim Ocean X” izvijestili su da elektronički uređaji koji se rabe u blizini anomalije misteriozno prestaju raditi. “Bilo što električno tamo – i satelitski telefon – prestalo je raditi kad smo bili iznad objekta”, rekao je istraživač Stefan Hogerborn. “Kada smo se odmakli nekih 200 metara. aparatura je proradila, a čim smo se vratili iznad objekta, opet je sve stalo.

Tim Ocean X-a čvrsto se drži da anomalija Baltičkog mora nije prirodna struktura. Smatraju da vlada zadržava istinu o tome što je zapravo anomalija. “Vlada nas je već više puta prevarila! I da, oni čine sve što mogu kako bi nas uništili”, poručili su iz Ocean X-a.

73591cookie-checkUsred Baltičkog mora postoji misteriozna anomalija široka 200 metara! Vlasti šute
Izvor :

dnevno

Komentari

comments

Vidi još:  CIA predviđa raspad EU na ‘Staru’, ‘Novu’ i ‘Pravoslavnu Europu’