VIDEO Evo kako se Kolinda na vaš račun zabavlja u Lourdesu – grli biskupa i pjeva Thompsona

HRVATSKA predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kojoj se Marko Perković Thompson prije par dana požalio jer su mu Slovenci zabranili koncert u Mariboru, odlučila je na Instagramu objaviti snimku s vojnog hodočašća u Lourdesu.

Podsjetimo, na vojno hodočašće u Lourdes su uz pripadnike Hrvatske vojske i policije otišlli predsjednica, ministar obrane Tomo Medved, ministar obrane Damir Krstičević i zamjenik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH Drago Matanović.

Zabava državnih dužnosnika u Lourdesu na račun poreznih obveznika

Kolinda je danas na svom Instagram profilu objavila znakovitu snimku, na kojoj zagrljena s gore navedenim ministrima i vojnim biskupom Jurom Bogdanom pjeva Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”.

Ne treba posebno ni napominjati da je put u Lourdes i smještaj svih vojnika, ali i ministara i predsjednice te pripadajuće im svite, plaćen iz džepova poreznih obveznika države čiji Ustav propisuje odvajanje države i vjerskih zajednica. Takve “sitnice”, naravno, ne zabrinjavaju veselu Kolindu i ministre obrane i branitelja u vladi Andreja Plenkovića.

Kakvu poruku ovakva snimka šalje u situaciji u kojoj su Thompsonovi nastupi zabranjeni u nizu europskih zemalja zbog širenja poruka mržnje i zabranjenog znakovlja, procijenite sami.

Vidi još:  POGLEDAJTE ŠTO JU JE RAZLJUTILO: Kolinda Grabar-Kitarović otela novinaru mikrofon iz ruke!

Izvor :

index

Komentari

comments