(VIDEO) KRV TEKLA U POTOCIMA! Pogledajte divljački obračun Grobara i Delija koji je zgrozio regiju

Srbi nikako da stanu na kraj huliganizmu i divljačkim, krvavim navijačkim tučnjavama koje se već redovito događaju kada god navijači Zvezde i Partizana imaju priliku. Posljednja se dogodila u subotu u ranim jutarnjim satima u Zemunu, ispred sportskog centra Teleoptik.

Sudionici tučnjave su zloglasni Grobari i Delije, a sudjelovali ih je oko petsto. Kurir prenosi kako je do sukoba došlo prije, pazite sada, juniorskog derbija Crvene zvezde i Partizana. Dakle, više gotovo da nije niti bitno koja je utakmica u pitanju, košarka, nogomet, juniori, seniori, bitno je da do tučnjave dođe.

Srpski mediji prenose kako su Grobari napravili sačekušu Delijama, a da je u sukobu korišteno kamenje, dimne bombe, baklje, pa čak i topovski udari, koji mogu nanijeti teške ozljede prilikom eksplozije. Tučnjava je trajala čak deset minuta.

Huligani su zaustavljeni tek kada je stigla interventna policija koja ih je morala svim silama razdvajati. Zaustavili su čak i promet, a u okolici je zavladala prava panika.Dvije su osobe zadobile tjelesne ozljede i prevezene u na Hitni prijem. Povrijeđeni navijači zadobili su ozljede glave. Sama utakmica, protekla je bez incidenata. Zvezda je poslije velikog preokreta pobijedila Partizan sa 4-3 i osvojila titulu prvaka u “Omladinskoj ligi Srbije”.

Autor: 

Izvor :

dnevno

Komentari

comments

Vidi još:  UGLEDNI INOZEMNI MEDIJI UDARILI PO VUČIĆU, SECIRALI NJEGOVE METODE: ‘Takvima nije mjesto u EU, barem ne danas. A ni sutra’