(VIDEO) MISTERIOZNI NESTANCI DILJEM PLANETA: Nestaju ljudi, životinje, čitava sela…

Istraživače misterija već nekoliko godina kopkaju tzv. misteriozni nestanci. Postoje priče kako su se neki nestali pojedinci pojavili čak i nakon pedeset godina i to stotine kilometara udaljeno od mjesta gdje su bili nestali.

Jedan od najzanimljivijih slučajeva svakako je onaj iz 1930. kada je na sjeveru Kanade nestalo nekoliko eskimskih sela.

Drugi je zanimljiv primjer dolazi iz Kine, o čemu postoji i službena dokumentacija.

Početkom prosinca 1939. u središnjoj Kini vladalo je panično rasulo među vojskom koja se povlačila s mnoštvom izbjeglica. Japanci su osvojili grad Nanking brutalno ubijajući ljude te pljačkajući i odnoseći sve što su mogli.

Kinseki pukovnik Li Fu Sien nastojao je zadržati Japance. Naprečac je okupio i ustrojio jedinicu od tri tisuće vojnika. S njom se utvrdio duž puta, stvarajući frontu dugu pet kilometara. Posljednju inspekciju cijele linije izvršio je oko 4 sata ujutro. Legao je da se malo odmori, a već u 7 sati probudio ga je uznemireni ađutant koji nikako nije mogao stupiti u vezu s linijom fronte, iako su telefonske linije funkcionirale. Pukovnik je odmah s vojnicima iz stožera otišao na bojišnicu, ali tamo u dužini od pet kilometara nije bilo ni jednog jedinog vojnika u rovovima.

Nakon rata u zaplijenjenim japanskim spisima nije bilo riječi o nekoj predaji niti se ikada pojavio ijedan vojnik. Gdje su nestale tri tisuće vojnika, i to za samo pola sata? Možda nikada nećemo doznati.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments

Vidi još:  Ovu planinu opsjedaju izvanzemaljci: Ponovno je posjetio NLO u obliku cigarete