VIDEO Pijani manijak u Beogradu autom uništio terasu kafića, pojavila se i snimka

BEOGRADSKA policija uhitila je vozača osumnjičenog da je rano jutros automobilom u punoj brzini uletio u pješačku zonu u središtu grada i teško ozlijedio jednu djevojku.

Tridesetogodišnjak, koji je automobilom Ford fokus uletio u pječaščku zonu, i sam je ozlijeđen u ovom incidentu nakon što je vozilom udario u metalni stub, a poslije ukazane liječničke pomoći uhićen je i po nalogu tužiteljstva određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Incident se dogodio jutros oko sedam sati, a tijekom dana mediji su objavili nekoliko verzija ovog događaja, a potom i video-snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako u punoj brzini automobil ruši djevojku i nastavlja ‘kositi’ stolove lokala u Zmaj Jovinoj Ulici.

Nekoliko očevidaca izjavilo je da su vozača koji je Fordom uletio u pješačku zonu uz Knez Mihajlovu ulicu prethodno maltretirala petorica mladića, te da je on, vjerojatno u namjeri da im se osveti, sjeo za volan i pojurio ih ulicom.

Svjedoci su reporteru RTS-a rekli da je vozilom “jurio ljude na ulici ne bi li ih pregazio”, dok agencija Tanjug prenosi kako su  petorica mladića prethodno tukla i maltretirala vozača i da je on “jurio za njima kad je uletio u pješačku zonu”.

Uhićeni je, prema dosadašnjim saznanjima, imao 1,37 priomila alkohola u krvi, a očekuje se da će istraga otkriti više detalja i okolnosti koje su bile povod ovom incidentu.Vidi još:  SRBI NA ULICAMA, SNIMKE TISUĆA LJUDI KOJI SU USTALI PROTIV VLASTI ŠIRE SE REGIJOM: ‘Nećete nas zaustaviti i ušutkati’

Izvor :

index

Komentari

comments