(VIDEO) PROCURILA NOVA SNIMKA! Mamić u zagrljaju s reprezentativcima pjeva narodnjake, a onda tek nastaje ‘show’

Mamić se dobro proveselio na svadbi skidajući se do pasa i pjevajući narodnjake, a s njim su plesali i pjevali hrvatski reprezentativci, mladoženja Kovačić, Tin Jedvaj i svjedok, Dejan Lovren.

“Gazda”, “Big Boss hrvatskog nogometa”, “siva eminacija Dinama i HNS-a”, “čovjek koji sva vrata otvara nogom”, “Savjetnik”, samo su neki od nadimaka i “titula” koje su mediji nadjenuli Zdravku Mamiću. Svaki je nadimak na neki svoj način vjerojatno istinit, a zašto i ne bi bio kada se Mamić niti ne trudi dokazati suprotno i vjerojatno mu takvi “epiteti”, nekada podrugljivi doduše, zapravo gode.


Nakon što je prošlog tjedna napravio kraval na Županijskom sudu u Osijeku, odnosno nakon što je, u svojem stilu u sred ročišta na kojem je trebao svjedočiti Dejan Lovren i njegovi roditelji, otjerao odvjetnike i time odgodio odgodio svjedočenje, Mamić si je za vikend dao malo oduška i dobro se proveselio na svadbi Matea Kovačića.

Mamić se dobro proveselio na svadbi skidajući se do pasa i pjevajući narodnjake, a s njim su plesali i pjevali hrvatski reprezentativci, mladoženja Kovačić, Tin Jedvaj i svjedok, Dejan Lovren. Na novoj snimci koja kola društvenim mrežama vidi se kako Mamić i njegovi mezimci pjevaju uglas sa srpskim pjevačem narodne glazbe, Sašom Matićem, a onda se reprezentativci udaljavaju, a Mamić preuzima mikrofon i započinje vlastiti koncert.
Ranije je procurila snimka u kojoj Mamić zajedno s Lovrenom, bivšim dinamovcem i jednim od svjedoka u slučaju koji se vodi protiv njega na osječkom Županijskom sudu, pjeva “Ne može nam nikom ništa”, pjesmu Mitra Mirića koju je ranije volio citirati.
Vidi još:  OTKRIO DETALJE SUSRETA S VUČIĆEM! Nećete vjerovati što ga je predsjednik Srbije pitao!
Izvor :

dnevno

Komentari

comments