(VIDEO) SNIMKA OBIŠLA SVIJET! Putinu je Amerika zbog ovoga skinula kapu: Uočio starca kojeg odguruje osiguranje, a onda…

U Moskvi se danas održava vojna parada povodom Dana pobjede nad fašizmom. Kako je ranije najavljeno, u paradi na Crvenom trgu sudjelovat će više od 13 tisuća vojnika i 132 jedinice tehnike, kao i 74 aviona i helikoptera.

No, teško da će išta nadmašiti lanjsku proslavu koju je obilježio događaj vrijedan podsjećanja.

Ruski predsjednik Vladimir Putin tada je pokazao kako rijetko griješi kada je u pitanju ophođenje s “malim” ljudima.

Iako je starijeg, ruskog veterana, kao uostalom bilo kojeg vojnika koji je ratovao, neukusno nazvati malim čovjekom, rusko je osiguranje upravo tako doživjelo starca u uniformi ukrašenoj odlikovanjima.

Ovaj veteran je, naime, na Dan pobjede tijekom Putinove šetnje Crvenim trgom, silno želio prići predsjedniku svoje zemlje kako bi ga pozdravio.

Međutim, u tome ga je grubo spriječilo osiguranje, a to se Vladimiru Putinu nikako nije svidjelo.

Putin, koji je u društvu srbijanskog predsjednika i izraelskog premijera bio na putu prema Spomeniku neznanom junaku, prišao je ratnom veteranu, pozdravio se s njim a zatim mu dopustio da korača u njegovom društvu.

Zanimljiviji od ovog događaja su možda samo komentari ispod ovog video zapisa. Svi redom otkrivaju oduševljenje “istinskim liderom 21. stoljeća” i svi redom dolaze od – Amerikanaca!

Autor:S.V.
Izvor :

dnevno

Komentari

comments