(VIDEO) ŽALAC TONE SVE DUBLJE Pogledajte kako mulja o luksuznom mercedesu u svom dvorištu

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijela Žalac se  jutros obratila novinarima i pokušala objasniti što Mercedes E-klase vrijedan najmanje 400.000 kuna radi u njezinom dvorištu.

Nervozna ministrica se nemušto izvlačila pred novinarima

Osim što je ministrica pred novinarima izgledala prilično nervozno, njezino je objašnjenje zvučalo nemušto i nekoherentno, a o slučaju luksuznog Mercedesa dala je više kontradiktornih informacija.

Za automobil koji je već duže vrijeme parkiran u njenom dvorištu, a koji, prema izjavama susjeda, vozi njezin muž rekla je da je to auto koji su kupili njezini roditelji. Kao objašnjenje za to što je Mercedes parkiran u njenom dvorištu rekla je “da je brat kod njih parkirao svoj auto pa nemaju gdje parkirati”.

No kada su je novinari upozorili na činjenicu da je automobil u vlasništvu rent a car tvrtke šibenskog poduzetnika, više nije bila sigurna jesu li roditelji Mercedes kupili ili su ga uzeli u najam.

“Morat ću to pitati svoje roditelje, rekla je Žalac i dala potpuno nejasno objašnjenje kako su, kako tvrdi njezini roditelji, došli do auta. “Automobil su kupili moji roditelji prije dva mjeseca. On je rentan kroz ugovor o najmu i kad se otplati, onda će se vjerojatno kupiti”, rekla je.

Nije željela odgovoriti na pitanje kolika primanja imaju njezini roditelji da si mogu priuštiti automobil koji košta više od 400 tisuća kuna, kao ni na pitanje u kakvoj je vezi sa šibenskim poduzetnikom Jollyjem.

Već nakon nekoliko novinarskih pitanja nervozna Žalac se okrenula i otišla, ignorirajući i pitanje hoće li podnijeti ostavku, nakon što je u proteklih deset dana izbio i drugi njezin skandal. Prije desetak dana, podsjetimo, Žalac je bez važeće vozačke naletjela na djevojčicu koja je u nesreći teško ozlijeđena.

Koliko je ministrica bila uvjerljiva u objašnjavanju što luksuzni Mercedes radi u njezinom dvorištu, pogledajte i sami u snimci njezine izjave.


Izvor :

paraf

Komentari

comments

Vidi još:  Zbog nesposobne ministrice propala ugradnja dizala novcem iz EU-a, naš projekt preuzimaju Poljaci