VJERODOSTOJNA PRIJEVARA: Plenković dovršio Milanovićev posao i ugrozio hrvatsko društvo!

Nakon ovoga se moramo zapitati je li Plenković dobio zapovijed potpuno devastirati hrvatski narod?!

Prošli tjedan premijer Andrej Plenković dopustio je da ga populistički klinci toliko iživciraju da je morao pokazati svoje pravo lice – ono prijetvorno, daleko od vjerodostojnog. U tom tekstu spomenuli smo kako se Plenković najviše ražestio jer se u Hrvatskom saboru nakon mnogo godina pojavila prava oporba, ona koja koja niječe njegovu ‘demokraciju’ koja traje samo do onda dok smo svi ujedinjeni oko velike Agende koju su godinama složno provodili nad hrvatskim društvom i pravili od hrvatskih ljudi budale! Da su svi oni isti i da ne postoje razlike između lijevih i desnih  u Hrvatskoj te da svi samo slušaju zapovijedi gremija iz sjene kako je to Šeks u izbornoj noći i rekao, dokazuje i sljedeći potez Andreja Plenkovića koji završava Milanovićev posao i iako je kako kaže, demokršćanski vjerodostajan, na mala vrata i u medijskoj tišini uvodi rodnu ideologiju u Hrvatsku.

Naime, SDP-ova Vlada Zorana Milanovića započela je proces pristupanja Istanbulskoj konvenciji kada je 20. prosinca 2012. donijela odluku o potpisivanju Konvencije, čime je ispred hrvatskih građana izrazila da se Republika Hrvatska slaže sa svim sadržajima u Konvenciji, uključujući i s rodnom ideologijom. HDZ-ov premijer Andrej Plenković završava Milanovićev posao i odlazi korak dalje  i 25. 11. 2016. najavio da će Hrvatski sabor ratificirati Konvenciju, dakle uvesti rodnu ideologiju kao obvezujuću u hrvatski pravni poredak.

Prema Vladinom planu normativnih aktivnosti za 2017., ratifikacija je najavljena za četvrto tromjesečje 2017. Podsjećamo, HDZ je dva i pol mjeseca prije Plenkovićeve izjave tvrdio u odgovoru na upitnik za parlamentarne izbore 2016.: “Protivimo se nametanju bilo kakve, pa i rodne ideologije, “ i čini se brutalno slagao hrvatski narod koji je ovom odlukom postao ugrožen. Toliko da se moramo zapitati je li Plenković dobio zapovijed da potpuno devastira hrvatsko društvo? Jer naime, Istanbulska konvencija  koju smo potpisali je međunarodni ugovor koji između ostalih ‘dobrih’ stvari o zaštiti žena od nasilja  sadrži i definiciju pojma „rod“ koja bi u slučaju da Konvenciju ratificira Hrvatski sabor postala pravno obvezujuća za Hrvatsku, čime bi se Hrvatskoj i svim njenim građanima nametnula rodna ideologija.

Vidi još:  Plenković povukao prvi državnički potez! Sad je gotovo! Ne slutite što nam se sprema

Prema Konvenciji (čl. 3. c) , “’rod’ označava društveno oblikovane uloge, ponašanja, aktivnosti i osobine koje određeno društvo smatra prikladnima za žene i muškarce”. Takva definicija unosi oprečnost između čovjekova spola kao spola i društvene dimenzije spola, nazivajući je “rodom”, jer pretpostavlja da su spol i njegova društvena dimenzija dvije odvojene i nepovezane stvarnosti, za što nema utemeljenja u realnosti ni u znanosti, već proizlazi iz ideologije – rodne ideologije.

Kada bi Hrvatski sabor, kako je Plenković najavio ratificirao Istanbulsku konvenciju, to bi omogućilo daljnje nametanje rodne ideologije i dovelo do sljedećih posljedica:

1. Nametanja znanstveno nepotvrđenih teza (rodne ideologije) u obrazovni sustav izmjenom kurikula,

2. Ograničavanja primarne uloge roditelja u odgoju i odlučivanju o obrazovanju vlastite djece, u skladu s vlastitim vjerskim i drugim uvjerenjima,

3. Ugroženosti slobode savjesti, vjeroispovijedi i uvjerenja zbog netrpeljivosti prema onima koji se protive rodnoj ideologiji, kao i prema vjerskim zajednicama

4. Pojave kampanja i programa koji za cilj imaju podizanje svijesti o “rodu”, odnosno promicanje rodne ideologije u neformalnim obrazovnim okruženjima, sportskim i kulturnim okruženjima, okruženjima za slobodno vrijeme te u medijima, piše narod.hr.

No, problem nije u tome što je HDZ očito vjerodostojno lagao hrvatski narod, već je problem u tome što i dalje vjerujemo da će se netko zauzeti za onaj kršćanski prefiks u nazivu te stranke! To nije moguće, jer Plenković, baš kao i Kolinda provode politiku služenja velikoj Agendi Novog svjetskog poretka koja zahtjeva od svih država članica samo jedno – ubojstvo nacionalnog identiteta u korist nove ideologije uništenja! Moguće da je Plenković nedovoljno informiran o duhovnim neznanstvenim posljedicama rodne ideologije po hrvatsko društvo, ali je nemoguće da misli kako je vjerodostojan!

Probudite se Hrvati jer ovo ne sluti na dobro!

Vidi još:  RAT KAKAV HRVATSKA NE PAMTI! Plenković u paktu s Karamarkom ruši Kolindu i Brkića?

Izvor :

dnevno.hr

Komentari

comments