VJEROVALI ILI NE? Kolinda dugo ignorirala kritike bivšeg branitelja pa je testirao “pohvalom” – rezultat je očekivan

BIVŠI branitelj Dubravko Črnjak mjesecima je slao pisma Uredu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović 2015. godine, pokušavajući joj argumentirano uputiti kritiku, ali odgovor nikad nije dobio.

Zato se odlučio na jedan drugačiji pristup. U lipnju iste godine poslao je “pohvalu” Kolindi pod lažnim imenom. Namjerno je u tom pismu zanemario i pravopis i gramatiku te Kolindi uputio riječi kakve do nje, očito, jedino mogu doprijeti.

Njegovo pismo prenosimo u obliku u kojem je i poslano.

“Draga moja predsjenice,

Vi ste naša največa predsjenica od kad je Hrvata. Pametna, lijepa i mudra. Dat če Bog da pobjedi HDZ, pa da skinemo komunističku sablast sa vlasti. Uz vašu pomoč i pomoč Gospe i gospodina našega Karamarka, budučega kancelara. MiVas svi jako volimo. I ja i moja obitelj i mi znamo da čete vi nas odvesti u bolju budućnost i sa našim braniteljima u šatoru koji su se borili za nas i za Vas.

Bog vas čuvo i budite nam dobri i dalje tako ljepi i zdravi!

Ljep pozdrav, Mirna Lastović, Gajnice, Zagreb”

Nakon mjeseci neodgovaranja na, kako nam Črnjak sam kaže, “prilično kritične mailove prema predsjednici”, samo dva tjedna nakon poslane “pohvale” Črnjak je dobio odgovor iz Ureda predsjednice.

“Poštovana gospođo Lastović,

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je Vaše pismo, na kojemu srdačno zahvaljuje, kao i na riječima potpore.

Dopustite mi prenijeti Vam srdačan pozdrav Predsjednice Republike”, stajalo je u odgovoru.

Črnjak je jučer svoju prepisku s Kolindom podijelio na Twitteru uz opis: “Pisao mjesecima Precjen’ci, argumentirano, nikad mi nije nitko odgovorio. Onda sam se sjetio poslati nepismeno pismo s riječima pohvale.”

Pisao mjesecima Precjen’ci, argumentirano, nikad mi nije nitko odgovorio. Onda sam se sjetio poslati nepismeno pismo s riječima pohvale:

“Glup i nepismen narod treba čuvati zbog glasova na izborima, ostali mrš…”, komentirao je jedan tviteraš i možda izvukao najbolji zaključak iz ove “anegdote” s Kolindom.

Vidi još:  Učenici: Nedostaje nam dvorana. Kolinda: Pa imate livadu

Izvor :

index

Komentari

comments