VODEĆI SVJETSKI ZNANSTVENIK: ‘Dokazao sam namjerno trovanje čovječanstva – najugroženije su trudnice, djeca i stariji!’

Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom.

Vjerujete da nas prskaju chemtrailsima? Ne vjerujete? Nije ni bitno jer dok raspravljamo svašta se nešto odvija u podzemlju i nadzemlju, nad našim glavama, vjerovali vi u to ili ne. Ali možda je bolje otvoriti oči i poslušati riječi jednog vodećeg svjetskog znanstvenika izuzetno priznatog u znanstvenim krugovima, pogotovo u području nuklearne kemije, sa Sveučilišta u Kaliforniji  J. Marvina Herndona  koji je nedavno izdao znanstveni rad pod nazivom ‘Aluminijsko trovanje čovječanstva i Zemlje tajnim geoinženjering aktivnostima’ u kojemu je detaljno znanstvenim metodama dokazao prskanje aluminija i drugih tvari po zemlji i čovječanstvu.

Nakon objavljene studije dao je intervju za Activist Post u kojemu je objasnio da su ga chemtrailsi počeli zanimati u proljeće 2014. godine kako je primjetio da se intezitet zaprašivanja itekako povećao. ‘Inače plavo nebo, odjednom je bilo zasuto tamnim, umjetnim oblacima. Kao znanstvenik ali i kao građanin San Diega nisam mogao pustiti svoje misli na miru, već sam morao istražiti tvari koje su toliko očite, i koje smo prisiljeni udisati’,  rekao je u intervjuu dodao: ‘Objavio sam prvi znanstveni rad na tu temu, a uzorke istraživanja prikupio sam sam. ‘Rezultati mojeg istraživanja pokazuju da se u tekućem stanju prska aluminij uz mnoge druge po čovječanstvo smrtonosne tvari, poput ugljenog pepela koji sadrži velike doze također aluminja, a što treba pokrenuti brojna zdravstvena pitanja’ rekao je dodavši da je o rezultatima svog istraživanja obavijestio i Američki nacionalni institut za zdravlje koji po njegovu mišljenju također sudjeluje u projektu ‘trovanja’ čovječanstva.

Na pitanje je li trvanje čovječanstva počelo izvješćem UN-a  i 1988. godine, Herndon je odgovorio potvrdno i rekao da je UN u to uključen isključivo zbog moći, kontrole i novca. Teorija o ‘klimatskim pojavama je prijevara na koju su nasjele mnoge zemlje, tvrdi Herndon i dodaje da je to samo paravan za ‘klimatsko oružje protiv čovječanstva’. ‘Velik je transfer novca uključen u  tu igru- tvrdi. U početku se geoinženjering koristio u poljoprivredi, nakon toga u vojne svrhe, a onda su smislili globalno zatopljenje od čega vrhuška ima političke i financijske koristi.

Herndon je u radu jasno napisao:’Globalno, u posljednjih deset godina ili više, uz dramatično povećanje intenziteta, naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš. I da napomenem, sve se to događa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumijevanja, bez akademskih istraživanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shvaćanja kako te toksične tvari zapravo utječu na čovjeka i na planetu’.  Nadalje, Herndon piše i šokira svjetsku javnost: ‘Od proljeća 2014. godine, primijetio sam umreženu pojavu toksičnih geoinženjering  staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se miješaju sa zrakom koji udišemo. Do studenog 2014. godine, prskanje iz tankera-jet zrakoplova postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da  inače plavo nebo postane  potpuno oblačno s primjesama umjetnih  oblaka.  Posve uznemirujuće, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja Vlasti ni za najugroženije članove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunološkim i dišnim sustavom’. Izjave ovog znanstvenika jako su uznemirile svijet, upravo zbog toga što mnogi ljudi pored zdravih očiju ne vide i ne žele vidjeti što se događa. No, ukoliko je tajno zaprašivanje čovječanstva prevršilo toliku mjeru da se pojedini znanstvenici javno obraćaju javnosti, vjerujte stanje je izuzetno alarmantno i pogubno za ljude.  Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’! Sažetak znanstvenog rada ovog znanstvenika pogledajte OVDJE.

Novinar

Novinar

Izvor :

Dnevno.hr

Komentari

comments