Voditelj kampanje Hilary Clinton uhvaćen u sotonističkom ritualu!

Otkriče da je John Podesta, voditelj kampanje Hillary Clinton sudjelovao u sotonističkom ritualu koji uključuje krvavu ceremoniju jednog od utemeljitelja sotonizma, užasnila je kršćane diljem Amerike i to s razlogom.

Nakon presuda američkih sudova koji su ustvrdili da se sotonske mise mogu provoditi na javnim mjestima, u institucijama, školama i sveučilištima, američki kršćani opravdano su zabrinuti s izborom Hilary Clinton kao predsjednice, jer ona naime nema ništa protiv sotonizma, štoviše sljedbenici sotone njezin su uzor u životu i u radu. O njezinoj privrženosti iskonskom sotonizmu progovorio je prije nekoliko mjeseci  umirovljeni neurokirurg, Ben Carson rekavši da je mentor od kojeg je Hillary pokupila svu filozofiju, Saul Alinskoy koji je svoju knjigu pod nazivom ‘Pravila za radikale’ posvetio Luciferu, napisavši da je Lucifer izvorni radikal koji je stekao svoje kraljevstvo, pa ga kao takvog treba slijediti. Treba napomenuti i da je progresivna ljevičarska retorika Hillary Clinton toliko velika da ukoliko ona pobjedi velika je mogućnost doslovnog progona kršćana i stavljanja Sotone na pijedestal.

Zabrinutost brojnih kršćana raste i nakon što je WikiLeaks objavio da je voditelj kampanje Hillary Clinton, John Podesta sudjelovao u okultnom sotonističkom ritualu pod nazivom – spirit cooking dinner (u prijevodu duhovno pripremanje većere) u izvedbi Marine Abramović sotonistice poznate  po izvedbi sotonističkih rituala koje osnovao sotonist Alisteir Crowly. U e-mailu od 28. lipnja 2015. Abramović je Tonyju Podesti napisala: ‘Ja se tako veselim duhovnom pripremanju večere kod mene (misli na svoj stan ili kuću). Misliš li da će nam se moći pridružiti tvoj brat? S ljubavlju, Marina.

Tony Podesta nakon toga je proslijedio njezin e-mail Johnu Podesti, svom bratu (voditelju kampanje Hillary Clinton) rekavši mu : Jesi li ti u NYC u četvrtak u 21? Marina želi da dođeš na večeru.

Što je “duhovno kuhanje “?

Ritual pod nazivom – spirit cooking dinner – odnosi se na sakrament unutar religije Theleme koju je osnovao Aleister Crowley a uključuje okultni nastup u kojem se menstrualna krv, majčino mlijeko, urin i sjeme muškarca koriste za stvaranje slike. Prema samoj Marini Ambramović, ako se ovaj ritual izvodi u umjetničkoj galeriji onda je riječ o umjetnosti, a ukoliko se isti ritual izvodi u privatnom prostoru onda to predstavlja intimnu duhovnu ceremoniju. Zbog toga je važno napomenuti da je iz e-mailova vidljivo da Marina braću Podest poziva na privatnu okultnu ceremoniju koju je utemeljio Aleister Crowley, odnosno sotonistički ritual.

 Tko je Aleister Crowlwy?

Crowley je bio poznati okultist i mason 33. stupnja iz prve polovice 20 .st. Bio je izvrstan poznavatelj okultnog i imao je veliki utjecaj u širenju ezoterijskih znanja na Zapadu. Imao je i znatan utjecaj na Gerald Gardnera koji je zaslužan za populariziranje vještičarenja i Vicca poganske religije.

Isto tako imao je utjecaj na Timothy Learyja koji je tvrdio da je Crowleyev nasljednik. Utjecao je i na Anton LaVeya utemeljitelja Sotonističke Crkve. A. A. ili Argentium Astrum je duhovna organizacija koju je osnovao 1907. godine. Učenici bi pristupili redu i onda svladali određene okultne zadatke. Učili bi i studirali ezoterijska znanja da bi diplomirali i prešli na sljedeći nivo. Da bi bio iniciran u red A.A. ovo su neke stvari o kojima bi učio: astralna projekcija, hinduizam, kabala, joga, magija, ne-dvojnost uzašli učitelji, drvo života, transcendentalna meditacija, viša sebstva budizam, misticizam, gnosticizam, čarobnjaštvo, rituale, pentagrama i heksagrama, tarot karte, zodijak i mnoge druge teme koje se uče u New Age pokretu.

Postoji razlog zašto su ga zvali modernim učiteljem okultizma. To je zato što je znao o čemu govori. Ali, kao i madam Blavatsky, bio je povezan sa sotonizmom. Nazivao je sebe imanom – ‘Zvijer 666’.

Jednom je rekao: “Nisam bio zadovoljan vjerovati u osobu đavla i služiti mu u uobičajenom smislu riječi. Želio sam uspostaviti osobni odnos s njim i postati njegov šef osoblja.”

Isto tako rekao je: “Za najviša duhovna postignuća pojedinac mora izabrati žrtvu koja sadrži najveću i najčišću snagu. Muško dijete savršene čistoće i visoke inteligencije je najbolja i prikladna žrtva.” “Za gotovo sve svrhe ljudska žrtva je najbolja.”

Isto tako rekao je: “Uvijek je lako zazvati demone, jer oni zovu tebe. Moraš samo sići na njihov nivo i pobratimiti se. Onda će te potrgati na komadiće u svojoj razonodi. Usprkos tome svaki magičar mora proširiti svoje kraljevstvo do dubine pakla.

Isto tako je rekao: “Ova zmija, Sotona, nije neprijatelj čovjeka, nego onaj koji je učinio bogove od ljudi, da spoznaju Dobro i Zlo. On je naredio: Spoznaj samog sebe!On je Đavao Knjige Toth, i njegov amblem je BAFOMET dvospolac koji je hijeroglif skrivenog savršenstva.”

Na sljedećoj slici prikazana je Marina Abramović kako pozira s kvavom kozjom glavom odnosno zastupljenim okultnim simbolom Bafometa – đavla.

sotonizam

Otkriče da je John Podesta, voditelj kampanje Hillary Clinton sudjelovao u sotonističkom ritualu koji uključuje krvavu ceremoniju jednog od utemeljitelja sotonizma, užasnila je kršćane diljem Amerike i to s razlogom. Jer sudjelovati na ritualima koji uključuju menstrualnu krv i majčino mlijeko previše je čak i za one tolerantne. No, ipak to je istina koja se ne može više ignorirati a potvrđuje da su ljudi koji su rangirani negdje visoko u svijetu poprilično upleteni u sotonizam, pa stoga ni ne čudi njihov iskrivljeni pogled na ubijanje, na čovjeka, na abortus, na osvajanje svijeta, ali zato mnoge  čudi da hrvatska predsjednica demokršćanka otvoreno podržava Hillary Clinton u njezinim nastojanjima da porobi svijet i ispromovira sotonističko djelovanje u svijetu.

No, zapravo tu nema ništa čudno. Jer kršćani poput Kolinde ali i Hillary (i ona je kršćanka) koji zagovaraju ubojstva nerođenih kao i NATO akcije, te sve druge vrste ‘oslobođenja’ od dobra, skuhani su u istom loncu – sotonističkom loncu Novog svjetskog poretka.

Izvor :

dnevno.hr

Komentari

comments