Zajednički nastup: Braco, Goran Karan i Semir Osmanagić šire energiju ljubavi

Profesionalni gledač Braco, pjevač i piciginaš Goran Karan te Semir Osmanagić, poduzetnik iz BiH i utemeljitelj zaklade Bosanska piramida Sunca udružili su snage kako bi odašiljali energiju. Prva jedinstvena seansa održat će se u Mariboru u Sloveniji pred kraj ove godine.

Ovaj jedinstveni event pod nazivom ”Ljubav je naša ostavština” održat će se 29. prosinca u dvorani Lent, a publika će u njihovu odašiljanju energije moći uživati za samo 30 eura, tj. deset eura po osobi koja odašilje energiju ljubavi.

”Događaj počinje s predavanjem doktora Osmanagića o bosanskim piramidama, a nakon njega slijedi čuveni Bracin pogled. Zatim će gospodin Karan pjevati, a šlag na kraju je još jedna runda Bracina pogleda. Ne sumnjamo da će dvorana biti rasprodana, Braco ima vojsku obožavatelja u Sloveniji. Dvorana ima 700 mjesta, ali siguran sam da bi napunili i puno, puno veću dvoranu”, rekao je organizator Janko Kač.

Svaki od trojice performera specijaliziran je za nešto. Bracina specijalnost je energija pogleda, Karanova je energija ljubavi, dok je Osmanagić poznat po izjavama kako su bosanske piramide najstarije lječilište na zemlji.

”Došli smo do zaključka da se kroz sam vrh piramide Sunca može detektirati elektromagnetsko zračenje, jedna energetska zraka koja prolazi kroz piramidu i ide prema svemiru. Netko je prije više od 25.000 godina napravio ne samo građevinsku strukturu, nego i energetski stroj koji kontinuirano generira energiju kao prvi perpetuum mobile na planetu”, rekao je Semir Osmanagić.

UKRATKO O IZVOĐAČIMA:

Gledač Braco sa Srebrenjaka

Prevarant ili pak moćni iscjelitelj, ovisi koga pitate, ali Braci treba priznati da je ”ni iz čega” napravio uspješan biznis. Čovjek se popne na pozornicu, šuti i gleda u ljude. I to se plaća. Braco prodaje prstenje, CD-ove, lančiće, fotografije itd.

Vidi još:  Kako žive balkanski turbofolkeri: Dvorci, milijuni, posluga s Tajlanda, skupe limuzine…

Pjevač i piciginaš Goran Karan

Leti bali za picigin, a Karan leti ka’ pingvin. Svejedno mu je koje je godišnje doba, Goran po Bačvicama leta za lopticom. Kad ne uživa u toj razbibrigi, Goran je pjevač, a ujedno i najpoznatiji hrvatski pripadnik pokreta ‘Hare Krišna’.

Doktor za piramide Semir Osmanagić

Nema sumnje, u Bosni se nalaze piramide, najpoznatija je tvrdnja dr. Semira Osmanagića. On je ”otkrio” kompleks piramida u Visokom, zbog čega je završio u brojnim svjetskim medijima. Baš kao i Braco, za jedne je genijalac, a za druge šarlatan.

Izvor :

dnevno

Komentari

comments