Zoran Milanović: Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja
Kada je prije 21 godinu u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja oslobođen najveći dio naše zemlje, Hrvatska je dobila datum za pamćenje koji ćemo uvijek slaviti kao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
Pobjeda u Domovinskom ratu stvorila je uvjete za razvoj Hrvatske kao samostalne i cjelovite države, a patnja naših ljudi i žrtva hrvatskih branitelja obvezala nas je da od Hrvatske stvorimo razvijenu i demokratsku europsku zemlju. Slobodna, napredna i demokratska Hrvatska najljepša je zahvala svima koji su podnijeli žrtvu, a na svima nama je obveza da našoj domovini osiguramo još više gospodarskog prosperiteta i stabilnosti.
Uvjeren kako se, s tom obvezom kao ciljem, ponosno i samosvjesno možemo okrenuti budućnosti i izazovima koji su pred nama, u ime SDP-a i osobno svim našim braniteljima čestitam Dan hrvatskih branitelja, a hrvatskim građankama i građanima želim sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

http://www.sdp.hr/aktualno/cestitka-predsjednika-sdp-a-zorana-milanovica-povodom-dana-pobjede-domovinske-zahvalnosti-dana-hrvatskih-branitelja/

Komentari

comments

Vidi još:  Objavljena snimka razgovora SDP-ovaca: 'Pobrini se da Tomo položi matematiku ili ćeš naj...'