ŠPRAJC OSVOJIO SLOVENCE: Na televiziji govorio o Vatrenom ludilu, kolegica ga na Twitteru pitala kad dolazi, a on oduševio odgovorom

‘Bilo bi lijepo da igramo makar u osmini finala Europske unije što se tiče životnog standarda, kvalitete života, rasta BDP-a.. Međutim, tu smo na začelju i uvijek na rubu ispadanja. Tako da, uživamo ove dane sada, no čini mi se da se taj užitak neće dalje prenijeti.’

Voditelj emisije RTL Direkt Zoran Šprajc razgovarao je sa slovenskim kolegom o hrvatskom navijačkom ludilu.

‘Zemlja je u potpunom transu i ludilu’

“Malo sam se pospominjao sa slovenskim kolegom o hrvaškoj navijačkoj norosti..:)”, napisao je na Twitteru uz video razgovora. Javljanje za slovensku televiziju odradio je u kravati na kockice.

“Zemlja i iznutra izgleda isto tako kao i izvana. Zemlja je u potpunom transu i ludilu. Vidite i sami da su se i voditelji ozbiljnih i utjecajnih djevnih emisija danas svi morali opremiti s navijačkim detaljima, bila to kapa, šal, majica ili kravata. I mi koji bismo trebali znati spustiti loptu na zemlju, tu loptu nabijamo u nebesa.

Da, malo smo poludjeli. Zemlja je neuspješna na svim drugim ljestvicama, pa sad kad smo na ovoj nogometnoj ljestvici tako visoko skočili, kad smo na samom vrhu, mislim da je ovo pražnjenje frustracija i kompenzacija za sve neke druge naše neuspjehe u zadnjih 20 ili 30 godina”, rekao je Šprajc.

‘Uživamo, ali užitak se neće prenijeti dalje’

Upitan što je danas drugačije u odnosu na 20 godina ranije, osim toga da se tada hrvatska nogometna reprezentacija nije plasirala u finale, Šprajc odgovara:

‘Mnogim Hrvatima se vjerojatno čini da ništa nije drugačije, osim toga da smo se sada plasirali u finale. Čak mi se čini da je u to doba bilo više vjere i zanosa, optimizma da će Hrvatska postati jedna od modernijih i boljih zemalja u Europskoj uniji, da ćemo barem stići vas Slovence, ako već ne možemo stići Dance, međutim, ostali smo negdje na začelju otkad smo ušli u EU. Bilo bi lijepo da igramo makar u osmini finala Europske unije što se tiče životnog standarda, kvalitete života, rasta BDP-a.. Međutim, tu smo na začelju i uvijek na rubu ispadanja. Tako da, uživamo ove dane sada, no čini mi se da se taj užitak neće dalje prenijeti’, zaključio je Šprajc u javljanju za slovensku televiziju.

Na profilu Informativnog programa TV Slovenija također je objavljena ta snimka, uz opasku da je Šprajcova analiza o nogometnoj euforiji i stanju Hrvatske odlična.

Novinarka slovenskih Financi Petra Sovdat na Twitteru je pitala Šprajca kad dolazi, a on joj je spremno odgovorio – kad dogovorimo transfer. 

549720cookie-checkŠPRAJC OSVOJIO SLOVENCE: Na televiziji govorio o Vatrenom ludilu, kolegica ga na Twitteru pitala kad dolazi, a on oduševio odgovorom
Izvor :

net.hr

Komentari

comments